Λουτσέσκου εναντίον Άρη, πράξη τέταρτη!

Από paok24.com: Η φετινή σεζόν, είναι αισίως η 6η του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Ελλάδα. Θα περίμενε λοιπόν κανείς πως η προϊστορία του Ρουμάνου τεχνικού κόντρα στον Άρη θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, ωστόσο περιορίζεται σε τρεις μόλις αναμετρήσεις.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου εναντίον Άρη, πράξη τέταρτη!

Και αυτό γιατί ως προπονητής της Ξάνθης, ο 52χρονος τεχνικός δεν αντιμετώπισε τους "κίτρινους" λόγω της παρουσίας τους σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, με τις συναντήσεις του έτσι με τον Άρη να ξεκινάνε στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 25΄ με πέναλτι του Πέλκα αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ματέο Γκαρσία πέτυχε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στις 21 Οκτωβρίου 2018, ο Ράζβαν Λουτσέσκου οδήγησε τους "ασπρόμαυρους" σε νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής (2΄ Ματέο Γκαρσία / 36΄, 84΄ Πρίγιοβιτς), ενώ στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Τούμπα, στις 24 Φεβρουαρίου 2019, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με... γκολάρα του Βιεϊρίνια στο 39΄, όμως ο Άρης ισοφάρισε με γκολ – οφσάιντ του Βέλεθ στο 85ο λεπτό!

Διαβάστε ακόμη...