Σβαμπ στο SDNA: «Το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Άρη»

Από sdna.gr:«Ίσως να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω», ο Στέφαν Σβαμπ έκανε την αποτίμηση της ισοπαλίας στη Σλοβακία, εστίασε στο ντέρμπι με τον Άρη και μίλησε ανοιχτά για το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Σβαμπ στο SDNA: «Το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Άρη»

Δεν έχασε, δεν χάθηκε αλλά αναμφίβολα η ισοπαλία δεν άφησε καλή... γεύση πρωτίστως στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Στέφαν Σβαμπ να υπογραμμίζει στις δηλώσεις του στο SDNA πως: «Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και με την Σλόβαν, παίξαμε για τη νίκη. Παίξαμε καλά και ίσως να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο για εμάς, απ' ότι για την Σλόβαν, θα πρέπει όμως την τελευταία αγωνιστική να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Λίνκολν. Δεν μπορώ να πω ότι η ισοπαλία ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς...»

Στην ανάγνωση του παιχνιδιού δεδομένης της εύθραυστης ψυχολογίας του ΠΑΟΚ, κυρίως μετά τη «γκέλα» στο Περιστέρι, υπάρχουν σημεία που αξίζει να σταθεί κανείς, με τον έμπειρο Αυστριακό να τονίζει: «Αυτό που μας κάνει σίγουρα καλό ψυχολογικά είναι το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, μετά από αρκετό καιρό. Αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά ήταν στον αγώνα με την Τρίπολη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι καλό για εμάς, είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και θέλουμε πολύ την νίκη».

Ο Στέφαν Σβαμπ συγκαταλέγεται στη λίστα εκείνων που δεν έχουν ζήσει ή για την ακρίβεια «χορτάσει» τη γεμάτη Τούμπα λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, με το παιχνίδι με τον Άρη να ακολουθεί στο... σπίτι του: «Ανυπομονούμε όλοι μας γι' αυτό το παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι περιμένω να δημιουργηθεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εμάς, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια γεμάτη Τούμπα».

Όσο για το αν πιστεύει στον τίτλο μετά την διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό; «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τα φαβορί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και όλα είναι πιθανά. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν και δεν σκεφτόμαστε ότι τελείωσε κάτι. Πιστεύουμε σε όλους τους στόχους της ομάδας για φέτος».

Φυσικά, από τη συζήτηση με τον Σβαμπ δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο νέο συμβόλαιο καθώς ο 30χρονος χαφ θα δει αυτόματη επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο λόγω συμμετοχών, νούμερο εύκολο και εφικτό για τον απαραίτητο στο σύνολο του Λουτσέσκου, Αυστριακό. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος: «Δεν έχουμε ξεκινήσει κάποια κουβέντα με τον ΠΑΟΚ. Η δική μου κατάσταση είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με άλλους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν κάποια νέα για νέο συμβόλαιο ακόμα».

Διαβάστε ακόμη...