Τι κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μιχαηλίδη;

Από paok24.com: Η ζωή χωρίς τον Έλληνα στόπερ
Πηγή: paok24.com
Τι κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μιχαηλίδη;

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11 19:45), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για τον "τελικό" της Πέμπτης, έχοντας να διαχειριστεί και συγκεκριμένα προβλήματα.

Ένα από αυτά, ακούει στο όνομα Γιάννης Μιχαηλίδης, με τον Έλληνα στόπερ -που είναι κι ο πιο φορμαρισμένος αυτή τη στιγμή- να έχει τεθεί νοκ άουτ, μετά την τιμωρία του από την UEFA.

Ο Ρουμάνος τεχνικός λοιπόν δεν μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Πέμπτης, με τους Βαρέλα, Κρέσπο και Μιχάι να είναι οι διαθέσιμοι στόπερ αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Μιχαηλίδης έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής φέτος 14 συμμετοχές συνολικά με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε μόλις 4 αγώνες, μένοντας σε όλους στον πάγκο.

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια; Ο "Δικέφαλος" έχει να επιδείξει μία νίκη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ριέκα και μία ισοπαλία, παίζοντας στην Τούμπα με τους Κροάτες, ενώ μετράει και δύο ήττες. Αυτήν από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League Interwetten, αλλά και την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο πριν από μερικές ημέρες στο Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...