ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Κι άλλα λεφτά πήρε η ΑΕΚ για το γήπεδο, μηδέν ευρώ ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr:Αυτό που συμβαίνει με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναγίνει, αφού υπάρχουν (μικρά αλλά ανυπέρβλητα όπως φαίνεται) εμπόδια για την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος, λεπτομέρειες που θα έπρεπε να είχαν τελειώσει, αλλά ακόμη ΔΕΝ τελείωσαν!
Πηγή: sfina.gr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Κι άλλα λεφτά πήρε η ΑΕΚ για το γήπεδο, μηδέν ευρώ ο ΠΑΟΚ!

Παράλληλα, βλέποιυμε ότι ο υπουργός κ. Πέτσας υπογράφει ενίσχυση για τον Δήμο Φιλαδέλφειας, εντελώς ξαφνικά, προσπαθούν να μην δώσουν μεγάλη δημοσιότητα, αλλά η SFINA.GR το ανακαλύπτει και το αποκαλύπτει:

Επιχορήγηση δυο εκατομμυρίων ευρώ προς τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας. Το ποσό αυτό είναι από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και η πράξη που θα χρηματοδοτηθεί έχει τον τίτλο «Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος ευρείας περιοχής ιστορικού κέντρου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».

Παρότι ο δήμαρχος Γ. Βούρος δήλωσε ότι τα έργα αυτά πρόκειται να «βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών», φαίνεται ότι πίσω από τον... βαρύγδουπο τίτλο του έργου κρύβονται τα λεγόμενα συνοδά έργα του γηπέδου thw AEK.

Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκεκριμένα, πέρασε η αποδοχή δωρεάς των ενοποιημένων μελετών για την δημοπράτηση του έργου με τίτλο "ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ".

Η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή με 7 ψήφους υπέρ και 2 κατά.

Στην εισήγηση συμπεριλαμβάνονται συνοδά έργα του γηπέδου της ΑΕΚ («Opap Arena»), πεζόδρομοι, αναβαθμοί κλπ.

Την ίδια ώρα που η Πολιτεία δίνει άλλα 2 εκατομμύρια για το γήπεδο της ΑΕΚ )πλησιάζει τα 40 εκ. ευρώ η επιδότηση), ο ΠΑΟΚ περιμένει μια υπογραφή από έναν υπαλληλάκο του υπουργείου Περιβάλλοντος, που πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός και όχι μόνο ο λαός της Αθήνας ή του Πειραιά! Μπράβο σας!

Στη φωτογραφία, ο κύριος Πέτσας υπογράφει και ο κύριος Βούρος παρακολουθεί πώς θα εισπράξει τα 2 εκ. ευρώ για τη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ!

Διαβάστε ακόμη...