Απάντησε η σλοβακική κυβέρνηση στη Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Από Paok24.com:Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον αθλητικό κόσμο της Σλοβακίας η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα που αφορούν την δραστική μείωση του αριθμού των θεατών στις εξέδρες των γηπέδων.
Πηγή: paok24.com
Απάντησε η σλοβακική κυβέρνηση στη Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Νωρίτερα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατέθεσε επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση να επανεξετάσει τα μέτρα που επέβαλε, παρουσιάζοντας μάλιστα μια σειρά προτάσεων ώστε να αυξηθεί και πάλι ο αριθμός των φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά μια αναμέτρηση.

Στην προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ... βράζουν με τις κυβερνητικές αποφάσεις, καθώς γνωρίζουν καλά ότι η αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο είναι ιδιαίτερα σημαντική και μόνο τυχαίο δεν είναι που της έχουν προσδώσει τον τίτλο του «ματς της χρονιάς».

Ανάλογες αντιδράσεις προκλήθηκαν και από ομάδες χόκεϊ, με αποτέλεσμα η σλοβακική κυβέρνηση να παίρνει επίσημα θέση, αλλά να μη δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Συγκεκριμένα, η Ľubica Janíková, εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της χώρας, Eduard Heger, απάντησε ότι η κυβέρνηση θα αποφασίσει χαλάρωση των μέτρων όταν δει την κατάσταση με τα κρούσματα και τις νοσηλείες να βελτιώνεται και μεταξύ αυτών θα είναι και η αύξηση του αριθμού των θεατών στις εξέδρες των γηπέδων.

Διαβάστε ακόμη...