Ασκήσεις επί… χόρτου!

Από paok24.com:Καθ΄οδόν για το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, καθώς στις 10:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προτελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το απόγευμα της Κυριακής (19:30).
Πηγή: paok24.com
Ασκήσεις επί… χόρτου!

Έχοντας δει όλους τους διεθνείς να επιστρέφουν από τις Εθνικές χωρίς προβλήματα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται και σήμερα να επικεντρώσει την προσοχή των "ασπρόμαυρων" σε θέματα που άπτονται της τακτικής που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και στους Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα.

Στον αντίποδα, μόνο χαμόγελα έχει δημιουργήσει η επιστροφή του Σίντκλεϊ στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως είναι έτοιμος να πάρει μεθαύριο φανέλα βασικού. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα τις δύο πτέρυγες της άμυνας του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο θα υπερασπιστούν οι Λούκας Τέιλορ και Ροντρίγκο Σοάρες, με τον Σίντκλεϊ από την πλευρά του να "σημαδεύει" την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την ερχόμενη Πέμπτη!

Διαβάστε ακόμη...