”Σασμός” μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Από sfina.gr: Η αποκάλυψη, με πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας LIVE SPORT περί συμμαχίας Μαρινάκη-Αλαφούζου για αλλαγή διοίκησης της ΕΠΟ, μπορεί να μην "σημαδεύει" τον ΠΑΟΚ, γιατί κουμάντο στην ΕΠΟ κάνει η ΑΕΚ, αλλά αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το "σχέδιο" των ομάδων του Νότου, όταν κάτι βρίσκεται στο συμφέρον τους...
Πηγή: sfina.gr
”Σασμός” μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Βασικό θέμα είναι το συμφέρον! Θυμηθείτε τι είχε γίνει με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, εκείνον τον ηθοποιοό που έφαγε στον ώμο ένα ρολό ταμειακής και έβαλε... κολάρο την επόμενη μέρα, ακολουθώντας το δόγμα εκείνης της εποχής από τον Πειραιά: "Να μην το πάρει ο... Ρώσος κι όποιος θέλει ας το πάρει, ακόμη και ο εχθρός μας ο Μελισσανίδης..."!

Ακολούθησε ο Κομίνης και ο Ποντικός ή Πόντικας, οι οποίοι μέτρησαν το γκολ του Βαρέλα κατά της ΑΕΚ στο 89΄ και στη συνέψεια το ακύρωσαν, αναγκάζοντας τον Ιβάν Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να εμφανιστεί το πιστόλι του στη ζώνη!

Παλαιότερα, υπήρχε η περίπτωση με τους γάβρους, που πετάχτηκαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ πριν από παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και εξαιτίας αυτής της κίμνησης, έκανε καταγγελία ο Ολυμπιακός, με τον συγχωρεμένο τον μπαρμπα-Σάββα που πήρε την ομάδα και αποχώρησε, για να πάνε στο CAS οι δικηγόροι του... Παναθηναϊκού, με τον "Πρωταθλητή" και τον "Γάβρο" κάτω από τη μασχάλη τους, διεκδικώντας την αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ, για να βγει ο Αλαφούζος στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που τελικά, πέτυχαν!

Αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους, κάνουν συμμαχίες, όταν υπάρχει στμφέρον και όταν πάντα ο αντίπαλος είναι αυτός που πάει να σηκώσει κεφάλι, δηλαδή ο ΠΑΟΚ! Γίνεται "Σασμός" μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ή ΑΕΚ, ανάλογα με τα συμφέροντά τους!

Δεν θα τους περάσει όμως

Διαβάστε ακόμη...