Τα «εμπόδια» για την πώληση Τσόλακ

Απο sfina.gr: Η επιστροφή του Λέο Ζαμπά στην Τούμπα μετά το τέλος του δανεισμού του στη Βάσκο Ντα Γκάμα είναι δεδομένη. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου και η Βάσκο, που αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα, δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση για την παραμονή του. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος θα αξιολογηθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στη συνέχεια θα αποφασιστεί και τι θα πράξει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του.
Πηγή: sfina.gr
Τα «εμπόδια» για την πώληση Τσόλακ

Ενώ τα πράγματα με τον Ζαμπά φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους, δεν ισχύει το ίδιο στην περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ. Το συμβόλαιο δανεισμού του στην Μάλμε, όπως και αυτό το Βραζιλιάνου στη Βάσκο, λήγει στο τέλος του 2021. Ο Κροάτης επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής στην πορεία της σουηδικής ομάδας μέχρι τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο οι άνθρωποι της σουηδικής ομάδας όπως έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR δεν έχουν δείξει πρόθεση να καταβάλλουν τη ρήτρα των 3.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Μάλιστα οι πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ακόμη και με τον ίδιο τον Κροάτη φορ δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που θα έχει αν παραμείνει τελικά επί σουηδικού εδάφους. Το γεγονός αυτό φανερώνει και τον δισταγμό για το μέλλον του Κροάτη που ήταν καθοριστικός στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ από τη δική του πλευρά δεν έχει λόγους και δεν σκοπεύει να μπει σε παζάρια για τον 28χρονο επιθετικό. Και αυτό διότι θεωρεί ότι με την παρουσία του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ θα υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για την περίπτωση του. Αυτοί οι ενδιαφερόμενοι ενδεχομένως να αυξηθούν μετά την πρόκριση της εθνικής Κροατίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν στο Κατάρ τον επόμενο Νοέμβρη.

Στον Δικέφαλο τηρούν στάση αναμονής για τις τελικές κινήσεις της Μάλμε και είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Όλα πάντως δείχνουν ότι ο Τσόλακ, που με την φανέλα του Δικεφάλου είχε μόλις ένα γκολ ( με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) σε 16 συμμετοχές, δεν θα παραμείνει για καιρό στην Τούμπα, ακόμη και αν οι Σουηδοί δεν ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του.

Διαβάστε ακόμη...