Η διαχείριση σε Ίνγκασον και η απόφαση για Μπράντονιτς

Από sfina.gr:Ο ΠΑΟΚ Β' αρχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή και σε αυτό το παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ο Ίνγκι Ινγκασον.
Πηγή: sfina.gr
Η διαχείριση σε Ίνγκασον και η απόφαση για Μπράντονιτς

Ο Ισλανδός έπαιξε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό σκοράροντας μάλιστα και το μοναδικό γκολ του Δικεφάλου. Η σκέψη που υπάρχει είναι να παίξει και στο προσεχές ματς του ΠΑΟΚ Β' και στη συνέχεια να είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν το κρίνει ο Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί του σημαντικού αγώνα με την Σλόβαν εκεί που έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα να παίξει καθώς δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς της φάσης των ομίλων.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League 2, η απουσία του νεαρού Βλάντιμιρ Μπράντονιτς έχει να κάνει με τραυματισμό. Μάλιστα άμεσα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλείται να αποφασίσει αν θα πρέπει να μπει χειρουργείο ο Βόσνιος αφού ο συγκεκριμένος τραυματισμός τον ταλαιπωρεί για κάποιες εβδομάδες και αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμη...