Επιστρέφουν όλοι οι «άνδρες» διεθνείς, απομένουν οι... Ελπίδες

Από sdna.gr: Πέντε από τους εννιά διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να περιμένει μόνο τους τέσσερις από τις Ελπίδες, που αντιμετωπίζουν σήμερα (16/11, 16:00) την Ισλανδία.
Πηγή: sdna.gr
Επιστρέφουν όλοι οι «άνδρες» διεθνείς, απομένουν οι... Ελπίδες

Κρίσιμη μάχη δίνει η Εθνκή Ελλάδος Κ21 το απόγευμα της Τρίτης (16/11, 16:00) για τα προκριματικά του Euro U21, αντιμετωπίζοντας την Ισλανδία. Αήττητο έως τώρα σε πέντε παιχνίδια, το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα έχει βάλει πλώρη για την πρώτη διάδα και θέλει να συνεχίσει με τρίποντο, αυξάνοντας την πίεση προς τους Πορτογάλους και ενόψει της διεκδίκησης της πρώτης θέσης του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στα τελικά του Euro.

Βασικοί στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Λευκορωσία (2-0), Μιχαηλίδης, Λύρατζης (αντικαταστάθηκε στο 80ό λεπτό) και Τσιγγάρας αποτελούν σημαντικά γρανάζια για την Εθνική και αναμένεται φυσικά να έχουν χρόνο συμμετοχής και κόντρα στην Ισλανδία, εν αντιθέσει με τον μπακ του ΠΑΟΚ Β', Τσαούση, που δεν αγωνίστηκε.

Οι τέσσερις τους είναι και οι μοναδικοί διεθνείς του ΠΑΟΚ που συνεχίζουν να βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής τους ομάδας, με τους υπόλοιπους πέντε να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους από Κυριακή (14/11) και Δευτέρα (15/11).

Μάλιστα, στην πλειονότητα τους είχαν και χρόνο συμμετοχής: ο Ζίβκοβιτς έπαιξε 69 λεπτά στη σπουδαία νίκη-απευθείας πρόκριση της Σερβίας στην Πορτογαλία, ο Κούρτιτς έπαιξε όλο το δεύτερο ενενηντάλεπτο της Σλοβενίας (κόντρα στην Κύπρο, 2-1), ο Μιχάι αγωνίστηκε σε... ενάμιση παιχνίδι με την Αλβανία (μπήκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Αγγλία, βασικός και ενενηντάλεπτο στη νίκη με την Ανδόρρα) και ο Σφιντέρσκι συνολικά 103' με την Πολωνία (μπήκε στο 77ο λεπτό κόντρα στην Ανδόρρα, βασικός και σκόρερ κόντρα στην Ουγγαρία.

Ο μόνος «ασπρόμαυρος» που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Πασχαλάκης, με τον Βλαχοδήμο να έχει τη θέση του βασικού και στους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη...