Τζουλάκης-Αρκούδης: Για 4 χρόνια στην ΕΕΑ με αμοιβή οι πρωταγωνιστές του φιάσκου πολυιδιοκτησίας!

Από sdna.gr: Ο φημισμένος Τζουλάκης, πρωταγωνιστής στη μεθόδευση για υποβιβασμό ΠΑΟΚ-Ξάνθης, αλλά και ο περιβόητος Αρκούδης ανακοινώθηκαν στη Βουλή ότι παραμένουν στην ΕΕΑ για 4 χρόνια, με αμοιβή φυσικά.
Πηγή: sdna.gr
Τζουλάκης-Αρκούδης: Για 4 χρόνια στην ΕΕΑ με αμοιβή οι πρωταγωνιστές του φιάσκου πολυιδιοκτησίας!

Η ώρα της ανταμοιβής από τον κρατικό μηχανισμό για την υπόθεση που έκρινε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα το 2019 έφτασε. Σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία τελικά δεν είναι... και τόσο νέα.

Κι αυτό γιατί στη σύνθεσή της βρίσκουμε δύο πρόσωπα που βρίσκονταν και στην προηγούμενη. Ναι, εκείνη που διασύρθηκε διεθνώς από το CAS στη μεθόδευση που υπήρξε για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ-Ξάνθης, πετυχαίνοντας τελικά να "ρίξει" τους Ακρίτες, αφού οι Θεσσαλονικείς δικαιώθηκαν πανηγυρικά από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Στα επτά νέα μέλη (θα υπάρχουν κι επτά αναπληρωματικά χωρίς δικαίωμα ψήφου όταν παρίστανται τα τακτικά) που ανακοινώθηκαν λοιπόν, ο Λευτέρης Αυγενάκης διατηρεί στη θέση του προέδρου τον κουμπάρο του, Νίκο Τζουλάκη, ενώ συνεχίζει και ο Ηλίας Αρκούδης, επίσης... εξέχον μέλος της προηγούμενης επιτροπής.

Τα υπόλοιπα πέντε μέλη της ΕΕΑ είναι νέα και πρόκειται για την Αριστέα Συνανιώτη στη θέση της αντιπροέδρου, οι δικηγόροι Σπυρίδων Τσαντίνης, Νίκος Γερακάρης και οι Ιωάννης Ράλης, Μιχάλξης Κουρέτας.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, η θητεία της Επιτροπής θα είναι τετραετής κι αυτή τη φορά επ' αμοιβής

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...