ΠΑΟΚ Morris - ΓΠΟ Γιάννενα

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Γιάννενα ΓΠΟ, στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Νοεμβρίου στις 15:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris - ΓΠΟ Γιάννενα

Οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» έχουν το απόλυτο των νικών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους για ακόμη μία αναμέτρηση.

Αντίπαλος του Δικεφάλου τα Γιάννενα, τα οποία «τρέχουν» με διαφορετικό τέμπο από τις «ισόβιες» πρωταθλήτριες, αλλά δεν παύουν να αποτελούν έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Ο Λευτέρης Κανάτας δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη την Αναστασία Σιδηροπούλου, η οποία απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην είσοδο του Προπονητικού Κέντρου Νέας Μεσημβρίας θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, στην τιμή των 20€.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021
6η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας
15:00, ΠΑΟΚ Morris- ΓΠΟ Γιάννενα

Διαβάστε ακόμη...