9 παιχνίδια σε 28 ημέρες που ίσως κρίνουν το 2022

Από paok24.com: Εάν πιστεύει κανείς ότι τα δύσκολα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη τελείωσαν με τους αγώνες τον Οκτώβριο μάλλον είναι γελασμένος.
Πηγή: paok24.com
9 παιχνίδια σε 28 ημέρες που ίσως κρίνουν το 2022

Οι παίκτες μετά την τελευταία διακοπή για τις εθνικές ομάδες για το 2021, επιστρέφουν και πάλι στις συλλογικές διοργανώσεις και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να δώσουν 9 αγώνες, καθώς στην Ελλάδα ακόμα και μέσα στην εποχή της πανδημίας κανένας δεν σκέφτηκε να μικρύνει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, ενώ θα υπάρχει και μία εμβόλιμη αγωνιστική για τους αγώνες που χάθηκαν μέσα στον Αύγουστο, από την αργή εκκίνηση της Superleague Interwetten.

Ο ΠΑΟΚ στις 21 Νοεμβρίου ξεκινά τις υποχρεώσεις και πάλι για το πρωτάθλημα και θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να γύρισει στη Θεσσαλονίκη και να ταξιδέψει στην Σλοβακία για τον αγώνα με την Σλόβαν για το Europa Conference League την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου. Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, θα φέρει και ένα ακόμα απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι. Ο Άρης θα έρθει στην Τούμπα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ενώ μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Άκη Μάντζιου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν μάθει τον επόμενο αντίπαλό τους στο κύπελλο Ελλάδας που θα αντιμετωπίσουν μεσοβδόμαδα στο πρώτο από τα 2 παιχνίδια της φάσης των "16" του θεσμού.

Μετά το παιχνίδι του κυπέλλου που δεν ξέρουμε εάν θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου με τον Ιωνικό στη δύσκολη έδρα της Νίκαιας. Η επιτροφή από την Αθήνα θα φέρει τον ΠΑΟΚ ίσως στον πιο βατό αγώνα του μέσα σε αυτόν τον μήνα. Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Λίνκολν για την 6η αγωνιστική του Europa Conference League και τότε θα ξέρουμε εάν η ομάδα του ΠΑΟΚ θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή θα μείνει και πάλι εκτός Ευρώπης από τον Δεκέμβρη.

Μετά το τέλος των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το 2021, ο ΠΑΟΚ θα παίξει τρία παιχνίδια για τη Superleague Interwetten μέσα σε μία εβδομάδα, ώστε να κλείσει ο πρώτος γύρος και να ξεκινήσει ο δεύτερος. Στις 12 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Λαμία στην Τούμπα, την Τετάρτη στις 15 Δεκεμβρίου θα παίξει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και θα κλείσει το έτος με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στις 19 Δεκεμβρίου.

Αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ πέραν του προγραμματισμού από το τεχνικό τιμ για να είναι έτοιμοι όσοι περισσότεροι παίκτες μπορούν, θέλει και αρκετή δόση τύχης, ώστε να μην επαναληφθούν προβλήματα τραυματισμού, όπως αυτά που έχει αυτή την στιγμή ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ντόουγκλας να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και να κάνουν αγώνα δρόμου (οι δύο πρώτοι) ίσως προλάβουν τον αγώνα με Ατρόμητο στο Περιστέρι ή αυτόν με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

Διαβάστε ακόμη...