ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εντολή Μητσοτάκη είναι σαφής για Καυτανζόγλειο, ΠΑΟΚ, νέα Τούμπα!

Από sfina.gr: Μπορεί να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον ΠΑΟΚ και τον επιχειρηματία που έχει βάλει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια, τον Ιβάν Σαββίδη, με το θέμα του γηπέδου της "νέας Τούμπας" ή τη μετεγκατάσταση στο Καυτανζόγλειο, αλλά είναι γελασμένοι...
Πηγή: sfina.gr
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εντολή Μητσοτάκη είναι σαφής για Καυτανζόγλειο, ΠΑΟΚ, νέα Τούμπα!

Αυτό που ήδη έχει γίνει στην Αθήνα, είναι ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, μόλις ενημερώθηκε από τον κ. Γεραπετρίτη για το αίτημα του ΠΑΟΚ και την πιθανή μετεγκατάσταση στην Αθήνα για... 4 χρόνια, έδωσε εντολή να βρεθεί οπωσδήποτε λύση για τηγν χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου από πλευράς ΠΑΟΚ και το μήνυμα το πήρε και ο Αυγενάκης, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε εντολή στα μέλη της Θεσσαλονίκης να "μαλακώσουν" με τον ΠΑΟΚ και να βρουν την άκρη.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Πρωθυπουργός να έρθει του χρόνου, το 2022, που είναι προεκλογική χρονιά, να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη και να παίζει ο ΠΑΟΚ με έδρα την Αθήνα! Θα είναι μια δύσκολη περίπτωση και θέλει να την αποφύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γι αυτό και η εντολή είναι σαφέστατη: Βρείτε άκρη με τον ΠΑΟΚ! Να παίξει στο Καυτανζόγλειο και να τρέξει το θέμα για τη "Νέα Τούμπα".

Διαβάστε ακόμη...