Ο Χελάκης σαν τον… Μαρινάκη!

Από korakiagr.blogspot.com: Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της SL2, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ και το one channel του Μαρινάκη μετέδωσε το ματς. Εκλεκτός σπικέρ ο άλλοτε αντικειμενικός και ψύχραιμος Γιώργος Χελάκης, που αηδίασε όλη τη χώρα με την μετάδοση αλλά... Μαρινάκης που έκανε για αγώνα δύο ελληνικών ομάδων.
Πηγή: korakiagr.blogspot.com
Ο Χελάκης σαν τον… Μαρινάκη!

Κρίμα για έναν τέτοιο επαγγελματία να ενδίδει και να εκτίθεται έτσι βλέποντας στην περιγραφή: Οκτώ πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, τέσσερις αποβολές κατά του ΠΑΟΚ, περίπου 25 φάουλ που δεν δόθηκαν υπέρ της ομάδας του, άλλα 22 πλάγια άουτ, τρεις... δίλεπτες αποβολές, οκτώ φορές βήματα και άλλα έξι αντιαθλητικά κατά του Δικεφάλου.

Και όλα αυτά σε αγώνα όπου μετά το 0-1 του ΠΑΟΚ η διαιτησία ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού, όπως τα παλιά καλά χρόνια, τότε που ο αντίπαλός τους δεν έπρεπε να κερδίσει ούτε πλάγιο άουτ!

Αηδία και μόνο για μία περιγραφή που δεν θα έκανε ούτε ο Καραπαπάς, για έναν άνθρωπο που από ανάγκη, τα βλέπει όλα κόκκινα.

Άξιος ο μισθός από το κανάλι του άλλοτε σοβαρού Χελάκη (βράχνιασε πανηγυρίζοντας τα γκολ της ομάδας του ιδιοκτήτη του καναλιού) που εδώ και χρόνια έχει μπει στον στρατό των Μέσων Μαρινάκη και κάνει τη δουλειά που πρέπει.

Διαβάστε ακόμη...