Στην Τούμπα για υπογραφές ο Τσιγγάρας! (pics+vid)

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Χάρης Τσιγγάρας, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Σωτήρη Πετρίδη, όπως αποκαλύπτει το PAOK24! Ο σκοπός της επίσκεψής του;
Πηγή: paok24.com
Στην Τούμπα για υπογραφές ο Τσιγγάρας! (pics+vid)

Να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για 3+1 χρόνια, στη θέση αυτού που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως επίσης σας αποκάλυψε το PAOK24 το πρωί της περασμένης Τετάρτης! 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ “δένει” ακόμα έναν “δικό” του ποδοσφαιριστή, με τη σύμφωνη γνώμη του Ράζβαν Λουτσέσκου, παρά το ότι ο Ρουμάνος προπονητής δεν τον έχει ακόμα χρησιμοποιήσει σε κάποιο φετινό επίσημο παιχνίδι!

“Τον Τσιγγάρα, τον εκτιμώ πολύ αλλά έχουμε πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου και είναι δική μου απόφαση και δική μου διαχείριση, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται. Είναι δύσκολο να κάνεις ροτέισον με 5 παίκτες στο κέντρο, γιατί κινδυνεύει η ομάδα να χάσει την ταυτότητά της.

Αν ήταν στο χέρι μου, θα υπέγραφα ο ίδιος την ανανέωση της συνεργασίας. Θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πότε θα αγωνιστείς” τόνισε την περασμένη Τετάρτη ο προπονητής του ΠΑΟΚ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη.

Διαβάστε ακόμη...