Κίνηση - γροθιά του ΠΑΟΚ για το περιστατικό στο Βόλο: Άμεση κινητοποίηση για τον 15χρονο!

Από sdna.gr: Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό με τον 15χρονο στο Βόλο, κινητοποιήθηκε άμεσα ο ΠΑΟΚ και με εντολή του Γιώργου Σαββίδη, δόθηκε εντολή να σταλεί ποδήλατο και αθλητική ένδυση στο νεαρό φίλαθλο, σε μια κίνηση - γροθιά κατά του bullying.
Πηγή: sdna.gr
Κίνηση - γροθιά του ΠΑΟΚ για το περιστατικό στο Βόλο: Άμεση κινητοποίηση για τον 15χρονο!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου στον Βόλο, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον ταυτοποιημένο δράστη, ακινητοποίησαν 15χρονο που φορούσε ζακέτα με διακριτικά του ΠΑΟΚ και κινούταν με ποδήλατο και του προκάλεσαν χτυπήματα, προξενώντας παράλληλα φθορές στο ποδήλατό του.

Μια είδηση που δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά ιδιαιτέρως εντός της οικογένειας Σαββίδη που ευαισθητοποιείται πάντα με λεπτά ζητήματα που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές. Και το περιστατικό με τον 15χρονο, επί της ουσίας ένα ανήλικο παιδί, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Μια υπόθεση που έχει προεκτάσεις και αγγίζει θέματα όπως το bullying, σε μια εποχή άκρως εύθραυστη που «ταλαιπωρείται» και στιγματίζεται καθημερινά από διάφορα περιστατικά

Και εν πάση περιπτώσει μιλάμε για παιδιά! Παιδιά 15 ετών που έχουν κάθε δικαίωμα να βγουν βόλτα με το ποδήλατό τους, φορώντας διακριτικά της αγαπημένης τους ομάδας. Και θα «πρέπει» να απολογούνται και πόσο μάλλον να πέφτουν θύμα bullying. Κάτι που σαν σκέψη και μόνο, αποδοκιμάστηκε έντονα από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.

Από τη πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ και φυσικά η οικογένεια Σαββίδη, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για να επιληφθούν του θέματος, με τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει εντολή προκειμένου να προμηθευτεί ο 15χρονος νέο ποδήλατο αλλά και να του αποσταλεί αθλητική ένδυση. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να πράξουν για το νεαρό φίλο της ομάδας, απλώνοντας ασπίδα προστασίας σε ένα παιδί που έχει το δικαίωμα να είναι οπαδός συγκεκριμένης ομάδας και να φορά στις βόλτες του ζακέτες με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ. Απλό και σαφές.

Διαβάστε ακόμη...