Πατέρας Πορφύριος: «Αυτός που λεηλάτησε το μνημείο των Τεμπών είναι αρρωστημένο μυαλό»

Από sdna.gr:Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πατέρας Πορφύριος, που μίλησε για τη νέα λεηλασία στο μνημείο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.
Πηγή: sdna.gr
Πατέρας Πορφύριος: «Αυτός που λεηλάτησε το μνημείο των Τεμπών είναι αρρωστημένο μυαλό»

Ο ανθρώπινος νους δεν χωράει τη νέα αδιανόητη λεηλασία που προσβάλλει τη μνήμη έξι παιδιών που έχασαν τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους, με τον πατέρα Πορφύριο, που τελεί κάθε χρόνο το μνημόσυνο για τα «αετόπουλα» που έφυγαν από την ζωή, να εκφράζει την αγανάκτησή του για τα αρρωστημένα μυαλά που δεν σέβονται την μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τώρα περνώντας προς τα Αμπελάκια ήρθα ξανά στο μνημείο. Το πρωί είδα τους ιστούς κομμένους με σιδεροπρίονο, ενώ έλειπαν και τα κασκόλ από τα κάγκελα.

Εγώ ερχόμουν κάθε 2-3 μέρες και έβλεπα κασκόλ κι άλλων ομάδων. Αυτός που το έκανε αυτό είναι αρρωστημένο μυαλό.

Στη συνέχεια πήγα στο αστυνομικό τμήμα, έκανα καταγγελία για κλοπή και φθορά, μου πήραν κατάθεση και θα κάνουν κάποιες ανακρίσεις στην περιοχή. Ενημέρωσα και την ομάδα του ΠΑΟΚ, μου είπαν πως θα στείλει δικό της άνθρωπο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Ισως μπορεί να μπει μια κρυφή κάμερα για να τον πιάσουμε αυτόν που το έκανε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...