Πρίγιοβιτς: «Δεν νιώθω καμία πίεση»

Από paok24.com:Περίοδο προετοιμασίας διανύουν οι ομάδες της Αυστραλίας και οι ποδοσφαιριστές τους, καθώς το πρωτάθλημα της χώρας ξεκινάει στις 19 Νοεμβρίου.
Πηγή: paok24.com
Πρίγιοβιτς: «Δεν νιώθω καμία πίεση»

Στη φετινή A-League θα πάρει μέρος και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τη φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, με ιστοσελίδα της Αυστραλίας να αναρωτιέται για το αν ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να... γεμίσει τα παπούτσια του Μπεσάρτ Μπερίσα, του 36χρονου επιθετικού από το Κόσοβο, ο οποίος σε 50 παιχνίδια της Γουέστερν Γιουνάιτεντ πέτυχε 26 γκολ από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον περασμένο Αύγουστο.

"Είμαι ένας επιθετικός που σκοράρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Αυτή είναι η ζώνη μου, σε αυτή είμαι επικίνδυνος» τόνισε ο Σέρβος επιθετικός που βγήκε από την καραντίνα λόγω κορωνοϊού μία εβδομάδα νωρίτερα από το προβλεπόμενο μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στη Μελβούρνη, συνεχίζοντας:

«Το σώμα μου είναι επίσης ένα πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι και στο να σκοράρω με κεφαλιές. Πίεσα αρκετά τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πάντα θέλοντας να σκοράρω και να κερδίζω τρόπαια.

Τα έχω πάει πολύ καλά σε αυτό μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι θα τα πάω πολύ καλύτερα. Είμαι κάποιος που δουλεύει σκληρά και θέλει να ανταγωνίζεται, να μεγαλώνει και να γίνεται καλύτερος από μέρα σε μέρα, οπότε δεν βλέπω καμία πίεση από έξω. Το κάνω ήδη για τον εαυτό μου. Έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι στα καλύτερά μου χρόνια ως επιθετικός, οπότε δεν ανησυχώ πολύ για το αν γεμίσω τα παπούτσια του Μπερίσα.

Δεν έχω προπονηθεί για μερικούς μήνες με μια ομάδα, οπότε θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να το συνηθίσω, αλλά δεν είναι μεγάλο το διάστημα που χρειάζομαι. Ελπίζω στο πρώτο επίσημο παιχνίδι να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...