Ολυμπιακέ, έχεις ταλέντο! (pic)

Από paok24.com: "Η πιο χαμένη μέρα, είναι αυτή που δεν έχουμε γελάσει" αναφέρει μια λαϊκή παροιμία. "Το γέλιο μακραίνει τη ζωή" ισχυρίζεται μια άλλη λαϊκή ρήση, ενώ μία τρίτη αναφέρει πως "αν δε γελάσεις το πρωί, μην καρτεράς το βράδυ".
Πηγή: paok24.com
Ολυμπιακέ, έχεις ταλέντο! (pic)

Όλα τα παραπάνω, βρίσκουν καθημερινά σχεδόν την... απόλυτη εφαρμογή τους στους ισχυρισμούς και στα δημοσιεύματα εφημερίδων που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, οι οποίες τα τελευταία 24ωρα πανηγυρίζουν (!) που ο Ολυμπιακός έβαλε φρένο στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

Βεβαίως, είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού να μην δίνει δεκάρα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 50 χρόνια τουλάχιστον!

Από αυτό όμως μέχρι να διαβάζεις πως "εγγύηση για το κανονικό ποδόσφαιρο είναι μόνο ο Ολυμπιακός", όπως γράφεται σε σημερινό πρωτοσέλιδο "ερυθρόλευκης" εφημερίδας, η διαφορά είναι χαώδης, εκτός και αν στον Ολυμπιακό θεωρούν κανονικότητα τα χρόνια της "Παράγκας", την ύπαρξη της οποίας παραδέχονται πλέον πρώην μεγαλομέτοχοί του αλλά και αρθρογράφοι του!

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να πούμε "ΟΧΙ" στους ξένους διαιτητές και στο VAR και να δούμε ξανά διαιτητές όπως οι Σπάθας, Παππάς, Δημητρόπουλος, Γιάχος, Καλογερόπουλος, Ψυχομάνης, Παπουτσέλης, Καζναφέρης, Βαλλιάνος, Παπαπέτρου, Τσαγγαράκης και δεκάδες άλλοι, που... αδικήθηκαν κατάφωρα σφυρίζοντας μόνο εντός των ελληνικών συνόρων;

Φτάνει πια! Ας επιστρέψουμε στην εποχή "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να... διαμαρτυρηθούν", μπας και ηρεμήσουν στον Πειραιά...

Διαβάστε ακόμη...