Η ηρεμία πριν από μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα

Απο sfina.gr: Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται πλέον να αφήσει πίσω το ντέρμπι και να σηκώσει κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας, εκεί όπου τον περιμένει μια ακόμα άκρως απαιτητική εβδομάδα πριν την νέα διακοπή που έρχεται στο πρωτάθλημα στις αρχές του Νοέμβρη για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Πηγή: sfina.gr
Η ηρεμία πριν από μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος καλείται να δώσει τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα που έχουν την δική τους σημασία τόσο για την πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να μπουν σε μια ακόμα σειρά αγώνων όπου θα αντιμετωπίσουν αρχικά τον Απόλλων Σμύρνης, στη συνέχεια θα υποδεχθούν στη Τούμπα την Κοπεγχάγη, σε ένα παιχνίδι που κρίνει πολλά ενώ τέλος τους περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην άδεια Λεωφόρο λόγω της τιμωρίας των «πράσινων» από τα επεισόδια του αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Δικέφαλος θέλει μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βρει και πάλι τα πατήματα του επιστρέφοντας στις νίκες για το πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης στην Τούμπα το Σάββατο.

Με το πέρας αυτών των αγώνων, οι ασπρόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, ωστόσο αυτά τα τρία ματς είναι πολύ σημαντικά και στον ΠΑΟΚ θέλουν πάση θυσία να κάνουν το 3/3.

Διαβάστε ακόμη...