Ξεκαθαρίζει για Μιτρίτσα

Από paok24.com: Εμφανίστηκε... αγνώριστος για περίπου 50 λεπτά κι όταν αντέδρασε, ήταν αργά.
Πηγή: paok24.com
Ξεκαθαρίζει για Μιτρίτσα

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα με 2-1, σε ένα κακό βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι "ασπρόμαυροι" αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κι έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να εκμεταλλευτεί τα λάθη τους και να πάρει το προβάδισμα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακατεύει την τράπουλα στο δεύτερο μέρος.

Μία από τις κινήσεις του Ρουμάνου, ήταν η είσοδος του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στο παιχνίδι, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όσο τα περίμενε, με τον παίκτη του να αισθάνεται ενοχλήσεις και να γίνεται αλλαγή, με τον Τόμας Μουργκ να μπαίνει στη θέση του.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την κατάσταση του Μιτρίτσα, που όπως είπε κι ο Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, με τον Ρουμάνο να σημειώνει πως:

"Βγαίνοντας από το παιχνίδι, ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και δεν ξέρουμε ακόμα το μέγεθος της ζημιάς".

Ο Μιτρίτσα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις κι από εκεί και πέρα θα δοθεί απάντηση για την κατάστασή του, με τον Λουτσέσκου να ελπίζει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, θέλοντας να δει μετά από καιρό το απουσιολόγιο να... αδειάζει.

Διαβάστε ακόμη...