Προχωράει για την αγορά του Σίντκλεϊ ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Η επιλογή του Σίντκλεϊ Φερέιρα για το αριστερό άκρο της άμυνας συζητήθηκε έντονα το καλοκαίρι, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μπακ αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι μια ποιοτικότατη περίπτωση παίκτη.
Πηγή: sfina.gr
Προχωράει για την αγορά του Σίντκλεϊ ο ΠΑΟΚ

Ο 28χρονος ακραίος αμυντικός έχει βρει για τα καλά τα πατήματα του στον ΠΑΟΚ και από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να ανεβάζει "στροφές". Μετράει ήδη με την φανέλα του Δικεφάλου 10 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, "γράφοντας" δυο σημαντικά γκολ σε Αγρίνιο και Κοπεγχάγη.

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με την Ντιναμό Κιέβου για να αποκτήσει τον Βραζιλιανο αμυντικό αφού και ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του ενθουσιασμένος με τα όσα έχει συναντήσει στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Φυσικά το άνοιγμα του διαύλου επικοινωνίας με τους Ουκρανούς ήρθε μετά από την σχετική εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου που είναι ικανοποιημένος με τα όσα βλέπει από τον ποδοσφαιριστή σε αυτό το πρώτο διάστημα του στην ομάδα.

Ο Σίντκλεϊ δεν θέλει να επιστρέψει στο Κίεβο και έχει ήδη επισημάνει στους ανθρώπους του Δικεφάλου την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου για τον δανεισμό του 28χρονου αμυντικού περιλαμβάνει ρήτρα 2.000.000 ευρώ, ωστόσο το deal για την μόνιμη μεταγραφή του μπορεί να γίνει και με ένα μικρότερο ποσό αφού ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην ουκρανική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...