Στα… μισά του δρόμου!

Από paok24.com:Με το "διπλό" που πέτυχε στο "Parken" της Κοπεγχάγης, ο ΠΑΟΚ έφτασε αισίως τις έξι διαδοχικές νίκες μακριά από την Τούμπα, μιας και είχαν προηγηθεί αυτές σε Ριέκα, Τρίπολη, Παναιτωλικό, Γιβραλτάρ και Ηράκλειο!
Πηγή: paok24.com
Στα… μισά του δρόμου!

Ωστόσο, η συγκεκριμένη επίδοση δεν αποτελεί ρεκόρ, μιας και ο Δικέφαλος έτρεξε ένα σερί δέκα διαδοχικών "διπλών", ξανά υπό την καθοδήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, πριν από τέσσερα χρόνια!

Συγκεκριμένα, έχοντας προηγηθεί η ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με σκορ 2-2 στις 26 Νοεμβρίου 2017, οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν ένα σούπερ σερί με το άνετο "διπλό" επί του Αιγινιακού στο Κύπελλο Ελλάδας (5-0) στις 29/11/2017 στο Καυτανζόγλειο, ενώ ακολούθησαν οι νίκες οι βάρος της Ξάνθης (3-0) και Πλατανιά (1-0), σε Πηγάδια και Χανιά αντίστοιχα, για το πρωτάθλημα.

Το τέταρτο διαδοχικό "διπλό", έλαβε χώρα στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα για το Κύπελλο στις 19 Δεκεμβρίου 2017 (5-1), για να ακολουθήσει για το πρωτάθλημα η νίκη στην Κέρκυρα με 3-0, η νίκη στο Αγρίνιο εις βάρος του Παναιτωλικού με 1-0 και αυτή εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" με 3-1!

Στις 8 Φεβρουαρίου 2018, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με σκορ 3-1 και επέκτεινε το εκτός έδρας σερί του σε 8 παιχνίδια, ενώ στις 17 Φεβρουαρίου πέρασε χωρίς απώλειες και από τη Λαμία (2-0).

Σε ότι αφορά τη δέκατη σερί νίκη μακριά από την Τούμπα, αυτή έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη στις 28 Φεβρουαρίου 2018, με τον Δικέφαλο να κερδίζει με σκορ 3-1 και να "σφραγίζει" την παρουσία του στον τελικό, μιας και είχε προηγηθεί η νίκη με το ίδιο σκορ στην Τούμπα.

Τελικά, το εκπληκτικό σερί του ΠΑΟΚ σταμάτησε στην Τρίπολη στις 4 Μαρτίου 2018, σε ένα... τρελό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με νίκη για τους Αρκάδες με σκορ 3-2 χάρη στο γκολ του Ιγκλέσιας στο... 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού είχαν προηγηθεί το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ ελέω Όσκαρ – πρώτου ανδρικού ρόλου – Γκαρθία και το ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ, εξαιτίας των Κομίνη, Ποντίκη και λοιπών... φοβισμένων!

Σε περίπτωση πάντως που ο ΠΑΟΚ καταφέρει αύριο στο "Γ. Καραϊσκάκης" να πανηγυρίσει το έβδομο διαδοχικό "διπλό" του, τα επόμενα τρία παιχνίδια του μακριά από την Τούμπα είναι κόντρα σε Παναθηναϊκό (7/11), Ατρόμητο (21/11) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11)...

Διαβάστε ακόμη...