Η mSensis επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για ακόμη μία χρονιά

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία τεχνολογίας "msensis", που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ως επίσημος συνεργάτης.
Πηγή: paokbc.gr
Η mSensis επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για ακόμη μία χρονιά

Το προφίλ της mSensis

H mSensis ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί μια Ευρωπαϊκή εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων που εξυπηρετούν μια ολοένα αυξανόμενη βάση δημόσιων οργανισμών και κορυφαίων ιδιωτικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, καθώς και των Μέσων Επικοινωνίας.

Η εταιρεία παρέχει λογισμικό και συστήματα, εστιάζοντας σε τεχνολογίες επόμενης γενιάς. Το χαρτοφυλάκιό της βασίζεται σε αποδεδειγμένη εμπειρία, επιχειρηματική ευφυΐα και στην καινοτόμο, πολλαπλών χρήσεων πλατφόρμα επικοινωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα λύσεων για την κινητή τηλεφωνία: mMarketing, mCare, mFinancials, mMessaging, mNetworking, και mAnalytics, ενώ δραστηριοποιείται και στο χώρο των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, καθιστώντας δυνατή την αποτελεσματική εφαρμογή των επιχειρηματικών ιδεών, καθώς και την υιοθέτηση πρωτοβουλιών μάρκετινγκ.

Στοχεύοντας να παραμείνει μια δυναμική και πρωτοποριακή επιχείρηση εστιάζοντας στη συνεχή ανάπτυξη και παροχή υψηλής τεχνολογίας υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής, η mSensis επενδύει σε νέους επιστήμονες, παρέχοντάς τους ένα άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, το οποίο φιλοξενείται στο πρώτο υψηλής τεχνολογίας επιχειρηματικό πάρκο στην Ελλάδα, τη ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του Cluster Εταιρειών Πληροφορικής της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

Η mSensis είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 9001:2015, το πλέον αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης των επιχειρήσεων στον κόσμο, για τον Σχεδιασμό, Ανάπτυξη, Παροχή και Υλοποίηση Εφαρμογών Λογισμικού και Λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Δικτυακών Λύσεων και Υποδομών, σχετικές υπηρεσίες, καθώς και ISO 27001:2013 για τη διαχείριση της Ασφάλειας των Πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την mSensis: https://www.msensis.com

Διαβάστε ακόμη...