Οριστικά εκτός Σίντκλεϊ και Κρέσπο ενόψει Βόλου

Από sfina.gr:Για μια ακόμα μέρα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους τόσο ο Σίντκλεϊ Φερέιρα, όσο και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο στην Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Οριστικά εκτός Σίντκλεϊ και Κρέσπο ενόψει Βόλου

Ο Βραζιλιάνος μπακ και ο Ισπανός στόπερ θα ανεβάσουν «στροφές» από Δευτέρα προκειμένου να προλάβουν τις δυο σερί εκτός έδρας πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά τον «αντί – Σίντκλεϊ» ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα συνεχίσει από το Ηράκλειο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, με την άλλη θέση να παίζει ανάμεσα σε Μιχαηλίδη και Μιχάι.

Γενικότερα, οι επιλογές για τον Λουτσέσκου έχουν αυξηθεί ειδικά μεσοεπιθετικά, αφού διαθέσιμοι είναι μετά από καιρό τόσο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όσο και ο Τόμας Μουργκ. Πιθανό να παίξει ο Καντουρί από την αρχή, στο αριστερό «φτερό» με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πίσω από τον φορ, με τον Ρουμάνο προπονητή να έχει μια ακόμα προπόνηση σήμερα για να δοκιμάσει το σχήμα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Διαβάστε ακόμη...