Έτοιμος για τη Season5

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ν.Π.Σ. Βόλο την Κυριακή (17/10, 16:00) στην επάνοδο μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τους παίκτες, που ήταν εκτός να επιστρέφουν.
Πηγή: paok24.com
Έτοιμος για τη Season5

Άλλοι όπως ο Ίνγκι Ίνγκασον, συνεχίζει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ άλλοι όπως ο Ελ Καντουρί είναι έτοιμοι να επανέλθουν στη δράση.

Ο Μαροκινός είναι διαθέσιμος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής την Κυριακή. Σε αυτή την περίπτωση ο Ελ Καντουρί θα κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα κι έτσι αυτή θα είναι η 5η του χρονιά, που αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Superleague.

Από τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας δεν είναι αρκετοί αυτοί με αντίστοιχη επίδοση. Ο Βιεϊρίνια είναι ήδη στην όγδοη σεζόν του, ενώ οι Κρέσπο, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ, διανύουν την έκτη τους σεζόν. Επιπλέον υπάρχει κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που όπως κι ο Ελ Καντουρί βρίσκεται στην πέμπτη του χρονιά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...