ΠΑΟΚ-ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη

Για την 3η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη, στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη

Ο Δικέφαλος έχει κάνει το 2x2 στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών του αντιμετωπίζοντας στην έδρα του, τα Τρίκαλα Θεόνη, με σκοπό να αποδείξει την απόλυτη κυριαρχία του εντός των συνόρων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εικόνα και την αποτελεσματικότητά του στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Λευτέρης Κανάτας δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα με την θεσσαλική ομάδα τις Joanna Seca, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Αναστασία Σιδηροπούλου, Ελένη Κοντοστάνου και Gisela Betancourt.

Για την αναμέτρηση, απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη, ο προπονητής του Δικεφάλου, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Το πλάνο του προγραμματισμού της εβδομάδας ήταν να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο επιθετικό μας τρίτο, δουλεύοντας έτσι μέσα από ασκησιολόγια με επιθετικούς αυτοματισμούς που στόχο είχαν τις τελικές μεταβιβάσεις και τα τελειώματα ενεργειών. Μέρα με την μέρα γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο αποφασιστικοί. Στόχος μας σε κάθε αγώνα, η επιθετική κυριαρχία και στις 3 γραμμές».

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
3η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας
16:00, ΠΑΟΚ- ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη

Διαβάστε ακόμη...