«Φουλάρει» για Βόλο με… κέρδη από την διακοπή

Από sfina.gr: Η διακοπή του Οκτωβρίου για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ φτάνει στο τέλος της και σιγά – σιγά στον ΠΑΟΚ επιστρέφουν στην κανονικότητα των προπονήσεων.
Πηγή: sfina.gr
«Φουλάρει» για Βόλο με… κέρδη από την διακοπή

Σε αυτό το διάστημα της διακοπής είχε πολλά κέρδη ο Δικέφαλος παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου αισιοδοξεί ότι η ομάδα θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Ηράκλειο με την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ.

Κατά την διάρκεια αυτών των 10 ημερών περίπου, το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπήρχαν νέες απώλειες παικτών με τραυματισμούς. Εξίσου σημαντικό ότι πλέον ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ θα μπορεί να υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ. Ο καθένας από αυτούς μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ δίνει την δυνατότητα στον Λουτσέσκου να «ανοίξει» το rotation αν χρειαστεί κατά την διάρκεια του νέου σερί αγώνων που «έρχεται».

Ένας παράγοντας που δεν γίνεται να αγνοηθεί είναι το ότι τόσο ο Κάρολ Σφιντέρσκι, όσο και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη ψυχολογία. Μετά από τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα προκριματικά με Πολωνία και Ρουμανία αντίστοιχα, οι δυο παίκτες θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρουν την απαραίτητη ώθηση για να δώσουν ακόμα περισσότερα και τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Τέλος σε αυτή την διακοπή που οι ρυθμοί στις προπονήσεις έπεσαν, είχαν την δυνατότητα παίκτες αρκετά επιβαρυμένοι όπως οι Σβαμπ, Μπίσεσβαρ και Σίντκλεϊ να αποφορτιστούν. Για τον Βραζιλιάνο πάντως που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη...