Η πρώτη κίνηση της Μάλμε για Τσόλακ!

Από sfina.gr: Ο Αντόνιο Τσόλακ δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Μάλμε, αφού η αλήθεια είναι πως δεν προσαρμόστηκε ποτέ στον Δικέφαλο. Ο Κροάτης φορ στην Σουηδία έχει αρχίσει να αποδίδει και συνολικά σε 29 αγώνες με τη Μάλμε έχει βρει δίχτυα 15 φορές.
Πηγή: sfina.gr
Η πρώτη κίνηση της Μάλμε για Τσόλακ!

Φυσικά, αυτά τα νούμερα έχουν κάνει τους Σουηδούς να σκέφτονται έντονα την απόκτηση του. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη η Μάλμε του έχει εκφράσει πως θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό σε ότι αφορά κάποια πρόταση.

Στη συμφωνία του δανεισμού του υπάρχει και ρήτρα αγοράς ύψους 3.500.000 ευρώ, με την Μάλμε να φημίζεται ότι είναι μια ομάδα που σπάνια ξοδεύει τέτοια ποσά για μεταγραφές.

Οι Σουηδοί πάντως σκέφτονται να έρθουν σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό το ποσό να πέσει για να το κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά του ο Τσόλακ νιώθει καλά στη Μάλμε και έχει ανακτήσει την ψυχολογία του, αλλά κοιτάει και προς την Τούμπα. Παρόλα αυτά, στον Δικέφαλο δεν σκέφτονται την επιστροφή του, αφού η ομάδα έχει ήδη τρεις επιθετικούς πρώτης γραμμής.

Διαβάστε ακόμη...