Το πρώτο μετά από 20 μήνες

Από paok24.com: Μετά από 20 μήνες και την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στη Βόννη, το Basketball Champions League, επιστρέφει στο Παλατάκι.
Πηγή: paok24.com
Το πρώτο μετά από 20 μήνες

Οι ασπρόμαυροι θα υποδεχθούν τη Νίμπουρκ, σ' ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό για την πρόκριση παρά το γεγονός, πως πρόκειται για τη 2η μόλις αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ Mateco ηττήθηκε την 1η αγωνιστική στη Βοσνία, απέναντι στην Ιγκοκέα, ενώ ίδια κατάληξη είχε κι η αναμέτρηση των Τσέχων στην Τουρκία με τη Γαλατά.

Οι ασπρόμαυροι μετρούν τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, επομένως η νίκη πρέπει να έρθει και για ψυχολογικούς λόγους.

Το σύνολο του Αριστείδη Λυκογιάννη θα παραταχθεί με απουσίες και σε αυτό το παιχνίδι. Για την ακρίβεια, οι Λοβ και Καμπερίδης θα μείνουν εκτός αποστολής. Για τον Αμερικανό τα πράγματα είναι δυσκολότερα καθώς αναμένεται να λείψει και το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena με ώρα έναρξης 19:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport4. Live ενημέρωση θα υπάρχει κι από το PAOK24, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμη...