Υπό την «ομπρέλα» του Ιβάν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Από sdna.gr : Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ παίρνει σάρκα και οστά, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να ηγείται -πλέον-όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου!
Πηγή: sdna.gr
Υπό την «ομπρέλα» του Ιβάν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Πρόκειται για μια είδηση που δεν πέρασε στα ψιλά καθώς η ενεργοποίηση του Ιβάν Σαββίδη στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ταράζει τα νερά... Ήταν μια επιθυμία που είχε εκφραστεί εδώ και καιρό από πλευράς μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, θέλοντας να συνδράμει με τη σειρά του σε ένα ακόμη τμήμα του συλλόγου.

Επί της ουσίας είχε εκφραστεί από τον Ιβάν Σαββίδη, η θέληση να αναλάβει και να «μεταφέρει» από τον ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ το συγκεκριμένο τμήμα και να τεθεί υπό την «ομπρέλα» του, με τον ίδιο να έχει συνδράμει ουκ ολίγες φορές σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει υπό την σκέπη του όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου, στο οποίο συγκαταλέγονται: ΠΑΟΚ Α και Β', ακαδημίες ΠΑΟΚ, γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, η ενεργοποίηση του Δημήτρη Σαραϊδάρη θα έχει άμεση εμπλοκή με το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς οι αρμοδιότητες του θα σχετίζονται με όλα όσα αφορούν, σε πρώτη φάση, τη σταδιακή μετάβαση του τμήματος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ ο ίδιος θα έχει το ρόλο του διοικητικού υπευθύνου!

Διαβάστε ακόμη...