«Ναυμαχία» Άρη-ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο: Χατζηθεοδώρου και Γούναρης ανοίγουν τα χαρτιά τους

Από sdna.gr:Η «ναυμαχία» των «αιώνιων» της Θεσσαλονίκης αναμένεται με ενδιαφέρον, ενώ οι προπονητές των δύο ομάδων αντιμετωπίζουν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Α' ομίλου με διαφορετικές φιλοδοξίες.
Πηγή: sdna.gr
«Ναυμαχία» Άρη-ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο: Χατζηθεοδώρου και Γούναρης ανοίγουν τα χαρτιά τους

Σήμερα γιορτάζει η κοινότητα του γουότερ πόλο της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης αντιμετωπίζει (15:00) τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο σε ματς που αναμετόταν πολλά χρόνια, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» απουσίαζαν 19 χρόνια από την Α1 κατηγορία.

Η «ναυμαχία» των «αιώνιων» της Θεσσαλονίκης αναμένεται με ενδιαφέρον, ενώ οι προπονητές των δύο ομάδων αντιμετωπίζουν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Α' ομίλου με διαφορετικές φιλοδοξίες.

«Εμείς είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και τώρα στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία. Άλλωστε, στόχος κάθε νεοφώτιστης ομάδας είναι η παραμονή» δήλωσε στο SDNA ο προπονητής του Άρη, Μανώλης Γούναρης και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, επειδή τελειώσαμε την σεζόν αργά και λόγω του κορωνοιού.

Σιγά σιγά και παιχνίδι με το παιχνίδι θα στρώνουμε. Καθυστερήσαμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Όλες οι ομάδες που προέρχονται από την Α2 κατηγορία το έχουν αυτό το πρόβλημα. Η Α2 τελειώνει αργά και η Α1 αρχίζει νωρίς, ενώ η μεταγραφική περίοδος είναι συγκεκριμένη», πρόσθεσε

Ο Γούναρης συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση».

Και κατέληξε: «Η πόλη θα βάλει τα γιορτινά της, καθώς θεωρώ ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μία γιορτή για το άθλημα,.Για τους ανθρώπους του πόλο της Θεσσαλονίκης είναι γιορτή να υπάρχουν δύο ομάδες στην Α1.

Απλώς υπάρχει μία ιδιαιτερότητα σε αυτό το παιχνίδι, σε σχέση με τα άλλα Άρης ΠΑΟΚ, ότι έχουμε κοινό χώρο προπονήσεων.

Και εμείς το Ποσειδώνιο έχουμε έδρα και ο ΠΑΟΚ έχει το Ποσειδώνιο. Πολλές φορές μας χωρίζει ένα σχοινί, εμείς δεν είμαστε όπως όπως τα άλλα αθλήματα που ο καθένας έχει το γήπεδό του».

Ο Άρης προέρχεται από ήττα την πρώτη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.
Την ήττα γνώρισε και ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.

«Στο συγκεκριμένο ματς δεν κυνηγήσαμε τίποτε, παρά μόνο μία θετική εμφάνιση», παραδέχθηκε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μιλώντας στο SDNA.

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Το μυαλό μας ήταν από την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Άρη. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κλειστό και αρκετά δυνατό.

Με τον Άρη παίξαμε σε ένα τουρνουά. Οι αντίπαλοί μας έχουν καλό προπονητή, καλή φυσική κατάσταση και παλεύουν.
Μπορεί να προέρχονται από την Α2 κατηγορία, αλλά θεωρώ ότι θα πολεμήσουν για την παραμονή τους στην Α1. Ο Άρης δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν, ειδικά μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Θα τονίσω ότι επειδή μετά από πάρα πολλά χρόνια θα αναμετρηθεί ο Άρης με τον ΠΑΟΚ στο πόλο, είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες.
Φαντάζομαι ότι θα έρθουν και οπαδοί του Άρη να βοηθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα τους» συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Καταλήγοντας ο Χατζηθεοδώρου είπε: «Έχω πει και στα παιδιά ότι θα το αντιμετωπίσουμε το ματς με τον Άρη σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Εμάς δεν μας απασχολεί η ατμόσφαιρα έξω από το νερό, εμάς μας ενδιαφέρει τι θα γίνει μέσα στο νερό. Αν όλα πάνε καλά, είμαστε σε θέση να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Εγώ θα ήθελα να έρθουν φίλαθλοι, είναι πολύ όμορφο να παίζει με γεμάτες κερκίδες. Ελπίζω σε μία γεμάτη πισίνα με τραγούδια και ο καλύτερος ας νικήσει».

Διαβάστε ακόμη...