Ο αναγεννημένος Μπίσεσβαρ κι η εμπιστοσύνη Λουτσέσκου

Από paok24.com:Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ταλαιπωρήθηκε πολύ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Μετά από εκείνο το παιχνίδι, στο Άμστερνταμ, που έπαιζε... μόνος του σχεδόν όλο τον Άγιαξ, οι διακόπτες έπεσαν.
Πηγή: paok24.com
Ο αναγεννημένος Μπίσεσβαρ κι η εμπιστοσύνη Λουτσέσκου

Με την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε κι ο κανονικός Μπίσεσβαρ. Και δεν ήταν μόνο η χθεσινή εικόνα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με το γκολ και το πέναλτι που κέρδισε, είναι ο γενικότερος ρόλος του, που έχει ξαναβρεί στην ομάδα.

Η ρεβάνς με την Μπόεμιαν, ορίστηκε από τον ίδιο, με το γκολ που πέτυχε για το 2-0 και με την ασίστ του στον Σβαμπ στο 1-0.

Και στο παιχνίδι με τη Ριέκα, προσπάθησε να έχει τη δική του επιρροή...

Στην Τρίπολη, η νίκη ήρθε από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και φυσικά, χθες, έδωσε την καλύτερη του φετινή «παράσταση» με τον κόσμο να τον αποθεώνει όταν έγινε αλλαγή.

Σε όλη αυτήν τη «μεταμόρφωση», των δύο γκολ και των τριών ασίστ στις εννιά συμμετοχές που έχει καταγράψει ως τώρα, έχει παίξει ξεχωριστό ρόλο, η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο. O Ρουμάνος, έχει μιλήσει πολλές φορές γι'αυτόν, η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, είναι πολύ μεγάλη και η εικόνα του Μπίσεσβαρ στον αγωνιστικό χώρο, αρχίζει να θυμίζει τον «Μπίσε» της χρονιάς του αήττητου νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...