Ανανέωσε ο Λύρατζης!

Από paok24.com: Ο Λευτέρης Λύρατζης αναμένεται να μείνει για αρκετά χρόνια ακόμη στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paok24.com
Ανανέωσε ο Λύρατζης!

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους ασπρόμαυρους μετά από εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε το πλάνο του στο νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μιλώντας του αναλυτικά και ακολούθησε η διαδικασία συμφωνίας. Πρόκειται για το πρώτο απο τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι για το οποίο οι συζητήσεις έχουν αποτέλεσμα, ενώ είναι γνωστό ότι πολλές κουβέντες έχουν γίνει ήδη και με άλλους παίκτες.

Ο Λουτσέσκου έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνέπεια και την βελτίωση του Λύρατζη κάτι που τονίστηκε από την προετοιμασία.

Όσον αφορά την ιστορία του διεθνή μπακ που μετακόμισε από την Καβάλα για τον ΠΑΟΚ, στο Δικέφαλο ήταν πάντα αρχηγός. Στην Κ14, στην Κ15 τη σεζόν 2014-15, οπότε κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Κ17 στη συνέχεια, με την οποία επίσης χρίστηκε πρωταθλητής, στην Κ19 τις σεζόν 2017-18 και 2018-19, οπότε φυσικά, κατέκτησε δύο συνεχόμενους τίτλους. Σαφώς ήταν διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων, φυσικά θυμάται ως top παιδική ανάμνηση το πρωτάθλημα με την Κ15 του ΠΑΟΚ, εννοείται πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο τουρνουά Lennart Johansson, στα 13 του χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...