«Σε δυο εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι»

Από paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ Β' αγωνίστηκε απέναντι στον Πιερικό σε ένα φιλικό που δεν ολοκληρώθηκε λόγω πτώσης του ρεύματος. Ο Μίρολσλαβ Σνάουτσνερ έκανε έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας.
Πηγή: paokrevolution.net
«Σε δυο εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι»

«Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Στα παιχνίδια που παίξαμε μοιράζαμε τον χρόνο. Πριν τρεις μέρες παίξαμε πολύ δυνατό φιλικό με τον Λεβαδειακό, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και τρεξίματα. Στο ματς με τον Πιερικό αλλάξαμε λίγο την ενδεκάδα αλλά νομίζω τα παιδιά χρειάζονται λίγο ακόμα χρόνο. Δύο-τρία ακόμα φιλικά που έχουμε κλείσει για να παίξουμε και σε 2 βδομάδες να είμαστε έτοιμοι 100%».

Αναφέρθηκε και στο περιθώριο και άλλων μεταγραφών: «Εμείς από την εμπειρία μας και από αυτό που βλέπουμε σαν προπονητές, νομίζω καλό είναι να έχουμε έναν έμπειρο παίκτη στο γήπεδο. Ζητήσαμε έναν κεντρικό αμυντικό, έχουμε τρία παιδιά που κανονικά πρέπει να παίζουν στην Κ19 του ΠΑΟΚ αλλά επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλους, τους πήραμε και είναι μαζί μας. Είναι καλοί αλλά βάσει ηλικίας έπρεπε να παίζουν εκεί. Περιμένουμε και μακάρι κάποιος να έρθει».

Τέλος αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα καλής επικοινωνίας με την πρώτη ομάδα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Νομίζω πρέπει να γίνει κάποια κουβέντα. Είχαμε μια μικρή επαφή με την πρώτη ομάδα, ξέρουμε ότι κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, όταν δεν τους υπολογίζει ο προπονητής πρέπει να κατέβουν εδώ και να παίζουν μαζί μας. Αυτό ξέρουμε και νομίζω αυτό είναι το σωστό. Αν τα παιδιά είναι στην πρώτη ομάδα και δεν παίζουν ούτε εκεί ούτε με μας, νομίζω όλη η χρονιά θα είναι χαμένη γι αυτούς. Η κατηγορία της Super League 2 είναι αρκετά δυνατή και τα παιδιά που κατεβαίνουν εδώ, νομίζω είναι μεγάλη η δυσκολία, Τους περιμένουμε, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο προπονητής της πρώτης ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...