Ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά για τους πυρόπληκτους (2007)

Aπό aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 9/9/2007, ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε τουρνουά που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές εκείνης της περιόδου ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά για τους πυρόπληκτους (2007)

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης η ΑΕΚ και η ΑΕΛ ενώ τα παιχνίδια είχαν διάρκεια 45 λεπτών, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει καλά στοιχεία κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Να σημειωθεί πως σε εκείνο το τουρνουά είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο μας ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των αγώνων αρκέστηκε να σχολιάσει: «Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, όμως η ομάδα έχει δυνατότητες»

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ στα δύο ματς που έδωσε, αναδείχτηκε ισόπαλος, 0-0 με τη Λάρισα και 1-1 με την ΑΕΚ

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια, έφτασε στις 134.197,61ευρώ και οι τρεις ΠΑΕ εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, για την ανταπόκριση του κόσμου και όχι μόνο.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν από κομμάτι των οργανωμένων της αθηναϊκής ομάδας (10-15 άτομα ήταν αυτοί που φώναξαν το γνωστό αντεθνικό), ενώ το οποίο γήπεδο αποδοκίμασε έντονα αυτήν την αντίδραση!

Στη συνέχεια στη θύρα 20 ανέβηκε ο Ποικιλίδης, ο οποίος κάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ να δούνε το παιχνίδι από τα επίσημα, όπου τους περίμεναν οι πρόεδροι των δύο ΠΑΕ, Ζαγοράκης και Νικολαϊδης. Κάτι που τελικά έγινε ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...