«Ξέσπασμα» Κυριάκου για Ρόουζ, Σιαμπάνη και ομερτά των ΜΜΕ: «Εμείς βγήκαμε κρυστάλλινοι»

Από sdna.gr : Άκρως αιχμηρή τοποθέτηση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, με αφορμή την υπόθεση Ρόουζ και τη δικαίωση του Δικεφάλου στην υπόθεση Σιαμπάνη: «Με το 80-90% των media, πήγαμε στο CAS και βγήκαμε κρυστάλλινοι».
Πηγή: sdna.gr
«Ξέσπασμα» Κυριάκου για Ρόουζ, Σιαμπάνη και ομερτά των ΜΜΕ: «Εμείς βγήκαμε κρυστάλλινοι»

Για πρώτη φορά, ο ΠΑΟΚ παίρνει θέση για την υπόθεση Ρόουζ, με τον Κυριάκο Κυριάκο να στέκεται στη στάση των ΜΜΕ που αδυνατούν να αναπαράξουν το ζήτημα και στο πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών που δημιουργείται: «ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα».

Άκρως αιχμηρή τοποθέτηση και για τη δικαίωση του ΠΑΟΚ στο θέμα Σιαμπάνη, καθώς με υπογραφή της δικαιοσύνης δεν προέκυψε καμία εμπλοκή του Δικεφάλου!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς.

Διαβάστε ακόμη...