Τότε “ό,τι λέει ο νόμος” τώρα… αναψηλάφηση! (pics)

Από paok24.com:Ο ένας μετά τον άλλον, οι βουλευτές και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκουν τις τελευταίες ημέρες τη... φωνή που έχασαν όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπλεγμένος στη μεγαλύτερη πλεκτάνη που στήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος του Ολυμπιακού, ελέω της ΕΕΑ του... κουμπάρου και της Μαρούπα αλλά και των... απρόθυμων δικαστών, πριν το CAS "γκρεμίσει" όλο το αφήγημα περί πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης και η Επιτροπή Εφέσεων εκδικάσει επί τοις ουσίας την όλη υπόθεση.
Πηγή: paok24.com
Τότε “ό,τι λέει ο νόμος” τώρα… αναψηλάφηση! (pics)

Και ενώ ο ΠΑΟΚ κατέφυγε στο CAS για να βρει το δίκιο του, στο στρατόπεδο του Άρη η λέξη που "παίζει" πολύ τα τελευταία 24ωρο είναι η... αναψηλάφηση, δηλαδή να επέμβει επί τοις ουσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Κυβέρνηση προκειμένου να εξαλειφθεί η τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στους "κίτρινους" για πλαστογραφία στην υπόθεση Λάσκοφ, όπως αποφάνθηκε Επιτροπή Εφέσεων και Επιτροπή Δεοντολογίας.

Κάπως έτσι, στον... χορό της αναψηλάφησης μπήκε και η wanna be βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Αφροδίτη Λατινοπούλου, γράφοντας πριν λίγες ώρες στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook:

"Θεωρώ στην Ελλάδα του 2021 αδιανόητο να ξεκινήσει το Εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League χωρίς όλοι να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία.

Είναι αδιανόητο να αφαιρούνται μετά από τόσα χρόνια βαθμοί από την ομάδα του ΑΡΗ για μία περίεργη υπόθεση στερώντας του το δικαίωμα στην ισονομία και την δίκαιη αντιμετώπιση αφού του αφαιρούνται από το φετινό πρωτάθλημα 6 βαθμοί ενώ ο ίδιος ο παίχτης έχει ομολογήσει πως ήταν ο μοναδικός φταίχτης.

Ελπίζω σε αναψηλάφηση της υπόθεσης και σε πλήρη δικαίωση από το ΚΑΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ γιατί αλλιώς θα μιλάμε για μία κατάφωρη αδικία και φυσικά για αλλοίωση του ερχόμενου πρωταθλήματος.
Οι τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης είναι μία από τις μεγάλες πληγές της Ελλάδας στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο".

Μάλιστα. Αδιανόητο λοιπόν για την κ. Λατινοπούλου και όλους έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Άρη "να ξεκινήσει το Εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League χωρίς όλοι να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία". Μάλλον όταν ο ΠΑΟΚ ξεκινούσε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς ή όταν υπήρχε εισήγηση για υποβιβασμό (!), η οποία δημοσιοποιήθηκε την ώρα του αγώνα ΠΑΟΚ – Βόλος και ενώ ο Δικέφαλος ήταν πρώτος στη βαθμολογία, όλοι βρίσκονταν στην ίδια αφετηρία!

Έχει ενδιαφέρον όμως να θυμηθούμε και τι έγραφε – πριν... ξεγράψει – η κ. Λατινοπούλου στις 28 Ιανουαρίου 2020, εκ νέου στα social media:

«Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους.

Αν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πως η Ξάνθη ή ο ΠΑΟΚ έχουν παραβιάσει τη νομοθεσία η δικαιοσύνη είναι η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ για να αποφανθεί.

Δηλώσεις τύπου Ζαγοράκη για να χαϊδέψουν οπαδούς αποτελούν επικίνδυνες παλαιοκομματικές πρακτικές".

Μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν το πήραμε χαμπάρι. Τότε η δικαιοσύνη ήταν η μόνη αρμόδια για να αποφανθεί, τώρα πρέπει να γίνει... αναψηλάφηση! Τότε οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν πιο... δυσεύρετοι και από πολική αρκούδα στη Σαχάρα, τώρα είναι λαλίστατοι! Τότε, με πρώτο και καλύτερο τον Θόδωρο Καρυπίδη, έπρεπε να εφαρμοστεί "ό,τι λέει ο νόμος", τώρα που ο νόμος εφάρμοσε τη μικρότερη ποινή που προβλέπεται για πλαστογραφία, να γίνει... αναψηλάφηση!

"Dura lex sed lex". Δηλαδή "σκληρός νόμος αλλά νόμος" όπως έγραψε πριν 1,5 χρόνο η κ. Λατινοπούλου...

Διαβάστε ακόμη...