Ο αγωνιστικός “Γολγοθάς” του ΠΑΟΚ στους επόμενους μήνες!

Από sfina.gr: Εν μέσω της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ τον μεθεπόμενο Νοέμβριο, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με συνθήκες... Ολλανδίας.
Πηγή: sfina.gr
Ο αγωνιστικός “Γολγοθάς” του ΠΑΟΚ στους επόμενους μήνες!

Αυτή η εβδομάδα περιελάμβανε διπλές προπονήσεις σε υψηλό ρυθμό από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενόψει του πρώτου δύσκολου σερί αγώνων για πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος μέχρι την επόμενη διακοπή στα μέσα Οκτώβρη έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα αρχίζοντας από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ακολουθούν συνολικά τρία σερί εκτός έδρας για πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ, με πρώτο αυτό με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ενώ στην συνέχεια έχει στην ατζέντα του ο ΠΑΟΚ δυο παραδοσιακά δύσκολα παιχνίδια σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Το βαρύ πρόγραμμα κλείνει με την εντός έδρας αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει για τον ΠΑΟΚ μπροστά ένα φιλικό σήμερα (18:00) στην Βέροια όπου ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους σε συνθήκες αγώνα τους Τσούμπα Άκπομ, Σίντκλεϊ Φερέιρα και Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει αρκετούς παίκτες απόντες λόγω της συμμετοχής τους με τις εθνικές τους ομάδες, ωστόσο πέραν των τριών νέων το αποψινό φιλικό θα έχει ενδιαφέρον γιατί θα πάρει έναν σημαντικό χρόνο συμμετοχής – για πρώτη φορά στην σεζόν – ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που επέστρεψε από τραυματισμό.

Αύριο μετά το φιλικό στην Βέροια η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 12.09, 19:00).

Διαβάστε ακόμη...