Σήμερα δηλώνει την λίστα για την Ευρώπη

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε επί των Μποέμιαν και Ριέκα στους ομίλους του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ.
Πηγή: sfina.gr
Σήμερα δηλώνει την λίστα για την Ευρώπη

H κλήρωση της Παρασκευής έφερε τον ΠΑΟΚ σ' έναν αρκετά βατό όμιλο απέναντι σε Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν. Η διακοπή των Εθνικών δίνει ευκαιρία για ξεκούραση καθώς στις 16 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ασπρόμαυρων και στην Ευρώπη. Δύο εβδομάδες νωρίτερα όμως δηλαδή κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας πρέπει να κατατεθεί στην UEFA η επίσημη ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Μετά το πέρας της σημερινής ημέρας καμία αλλαγή δε θα είναι δεκτή και αυτό σημαίνει πως μόνοι δηλωθούν μέχρι την Πέμπτη θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις μάχες του Δικεφάλου, στο Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση που υπάρξει προσθήκη παίκτη, τότε αυτή θα πρέπει να γίνει σήμερα, είτε το αργότερο αύριο προκειμένου να προλάβει ο ΠΑΟΚ την προθεσμία και να τον έχει μαζί του στην νέα αυτή ευρωπαϊκή φετινή περιπέτεια.

Η επόμενη αλλαγή που μπορεί να κάνει ο Δικέφαλος θα είναι εφόσον προκριθεί από την φάση των ομίλων κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου, μέχρι τότε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι δηλωθούν στην λίστα που θα κατατεθεί σήμερα.

Διαβάστε ακόμη...