Πρώτη προπόνηση για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

Επιστροφή στο γήπεδο για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, τον Οκτώβριο.
Πηγή: acpaok.gr
Πρώτη προπόνηση για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

Οι αθλήτριες του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν μετά από δύο βδομάδες και τον όμιλο του Champions League στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, για την πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού της ομάδας Λευτέρη Κανάτα.

Οι αθλήτριες του Δικεφάλου επέστρεψαν σύσσωμες στο χορτάρι με όρεξη και διάθεση για δουλειά. Το πρόγραμμα της προπόνησης επικεντρώθηκε στο passing game και σε παιχνίδια κατοχής μικρών σχέσεων και ένα παιχνίδι μετάβασης, μέσα από τις οποίες δουλεύτηκε και η φυσική κατάσταση. Το πρόγραμμα τελείωσε με οικογενειακό δίτερμα.

Το ιατρικό δελτίο του προπονητικού τιμ της ομάδας είναι γεμάτο με την Γιώτα Χατζηχαριστού να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό της στο Champions League και την Θωμαή Βαρδαλή να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στο γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησαν οι Τζοάνα Σέκα, Αντιγόνη Παπαδοπούλου και η Ιωάννα Μαντώ, η οποία έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...