Η μεταγραφή ρεκόρ στην Παρί, η Ρόμα και στο βάθος ο ΠΑΟΚ (vid

Από paok24.com:Ο Χαβιέ Παστόρε είναι μέσα στη λίστα του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, μιας και ο Δικέφαλος θέλει έναν μεσοεπιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και η Ρόμα θέλει να γλιτώσει ότι μπορεί από το συμβόλαιο του Αργεντινού που είναι από τα μεγαλύτερα στο δικό της ρόστερ, χωρίς να μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αυτά για τα οποία αποκτήθηκε το 2018.
Πηγή: paok24.com
Η μεταγραφή ρεκόρ στην Παρί, η Ρόμα και στο βάθος ο ΠΑΟΚ (vid

Ο Παστόρε ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν και πήγε από εκεί στην Ιταλία και στην Παλέρμο. Τότε στην ιταλική ομάδα ήταν και παίκτες όπως ο Καβάνι και έτσι αμέσως έδειξε τι μπορεί να κάνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τους μνηστήρες να είναι δεκάδες στην Σικελία. Εν τέλει οι Άραβες που μπήκαν τότε στην Παρί Σεν Ζερμέν, έκαναν την υπέρβαση για την εποχή και έδωσαν στην Παλέρμο 42 εκατ. ευρώ. Το πρώτο πρωτάθλημα μπορεί να χάθηκε από την Μονπελιέ του Ζιρού, αλλά εν τέλει ο Παστόρε πανηγύρισε 5 πρωταθλήματα, 5 λιγκ καπ, 4 κύπελλα Γαλλίας και 5 σούπερ καπ με τους Παριζιάνους.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που με την καριέρα του στην Γαλλία έγινε και διεθνής με 29 συμμετοχές και 2 γκολ, το 2018, ήταν έτοιμος να αποχωρηστεί το Παρίσι και βρει την επόμενη ομάδα του, καθώς έχασε τη θέση βασικού μετά τις μεταγραφές των Εμπαμπέ, Νεϊμάρ και η Ρόμα ήταν εκεί. Τότε μάλιστα είχε χαρακτηριστεί και ευκαιρία για την Ρόμα να πάρει τον Παστόρε με μόλις 24 εκατ. ευρώ από την γαλλική ομάδα και ο παίκτης πάτησε στην Ρώμη, θέλοντας να γίνει και πάλι παίκτης 11άδας.

Στην Ρόμα ξεκίνησε βασικό τους πρώτους μήνες αλλά μετά τον πρώτο τραυματισμό του δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στην βασική 11άδα, μένοντας σαν μία λύση από τον πάγκο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Μάλιστα από το καλοκαίρι του 2020 η Ρόμα θέλησε να αποχωριστεί τον παίκτη που έχει συμβόλαιο έως το 2023 και έτσι προσπαθεί εδώ και 1 χρόνο να βρει την ομάδα που θα πάρει το συμβόλαιο του ή θα τον αγοράσει.

Το συμβόλαιο του παίκτη φτάνει στα 4,5 εκατ. ευρώ και Αργεντινός δεν ήθελε να κάνει μέχρι πέρσι εκπτώσεις στην καριέρα του. Έτσι δεν μπόρεσε να βρεθεί η ομάδα που θα τα δώσει και ο παίκτης πλέον για τα επόμενα 9 εκατ. ευρώ που έχει να παίρνει από την Ρόμα, έχει ζητήσει να πάρει τα μισά και να βρει την επόμενη ομάδα του. Το ύψος των απαιτήσεων του για την επόμενη σεζόν και όχι μόνο δεν απέχει πολύ από τα χρήματα που θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ και αυτό κάνει την περίπτωσή του ιδιαιτέρως θελκτική. Άλλωστε μέχρι και σήμερα δεν έχει δείξει την πρόθεσή του να πάει σε αραβικές χώρες, στην Κίνα ή στο MLS που σίγουρα θα έβρισκε περισσότερα χρήματα από ότι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...