Έναρξη της προετοιμασίας για το Πόλο Ανδρών!

Από acpaok.gr: Την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.
Πηγή: acpaok.gr
Έναρξη της προετοιμασίας για το Πόλο Ανδρών!

Η ομάδα ξεκίνησε σύσσωμη τις προπονήσεις, ωστόσο, αναμένεται να ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα και οι υπόλοιποι αθλητές. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, τον βοηθό προπονητή Βαγγέλη Βλαζάκη και τον Τιμ Μάνατζερ, Τάσο Πετρίδη.

Οι δηλώσεις του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, του Τιμ Μάνατζερ Τάσου Πετρίδη και των αθλητών Νίκου Προσινικλή και Χάρη Αϊβαλιώτη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ξεκινάμε φέτος με μία εντελώς ανανεωμένη ομάδα σε σχέση με την περσινή περίοδο και πολύ πιο νεανική. Τα όνειρά μας είναι κατ' αρχήν να είμαστε υγιείς, όλα τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και το προπονητικό τιμ. Μετά από την περσινή σεζόν, στόχος μας και φέτος είναι να κάνουμε μία ανάλογη πορεία. Θα περιμένουμε, βέβαια, να δούμε με ποιο σύστημα θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα, και από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να παίξουμε ένα όμορφο και θεαματικό πόλο, συνδυάζοντάς το με τα θετικά αποτελέσματα. Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Απουσιάζουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά που αγωνίζονται με την Εθνική Ομάδα Νέων και Εφήβων, τα οποία και αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Κεχαλάρη, Κουγιούνη και Σγουρίδη, που δίνουν το παρόν και εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Ευχόμαστε να γυρίσουν με ένα μετάλλιο! Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί, ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας δυναμικά! Μακάρι να έχουμε μία σεζόν, που θα κυλήσει ομαλά και κατά την οποία θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Καλή επιτυχία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς!».

Τάσος Πετρίδης:

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική περίοδο, χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα είναι ανανεωμένη και, πλέον το μόνο που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Αναμένουμε να μάθουμε το σύστημα του Πρωταθλήματος, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι' αυτό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας που εκπροσωπούν τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και τους στέλνουμε τις ευχές μας, ώστε να γυρίσουν πίσω με μία διάκριση».

Νίκος Προσινικλής:

«Καλή αρχή θέλω να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας και σε όλους τους αθλητές και πάνω απ' όλα υγεία χωρίς τραυματισμούς. Ξεκίνησε για εμάς και επίσημα η νέα σεζόν καθώς πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας προπόνηση. Στόχος μας φέτος είναι να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά, σε πρωταγωνιστικο ρόλο και να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά περίεργη καθώς η περίοδος αδράνειας ήταν μεγάλη λόγω του κορονοϊού. Όλοι έχουμε γυρίσει στη πισίνα με όρεξη και διάθεση για προπόνηση ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Χάρης Αϊβαλιώτης:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τον Τιμ Μάνατζερ, Τάσο Πετρίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ώστε να βρίσκομαι φέτος στην ομάδα. Είναι για μένα μεγάλη τιμή και με χαρά δέχτηκα την πρόταση καθώς σε αυτή τη φάση της καριέρας μου ήταν η ιδανική επιλογή. Με την αρχή της προετοιμασίας να ευχηθώ να έχουμε πρώτα απ' όλα την υγεία μας και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου μέσα στην πισίνα για να έχουμε επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη...