«Εκδικήθηκε την Μπενφίκα ο Ζίβκοβιτς»

Από paok24.com:Θέμα με αφορμή την μεταγραφή του 25χρονου εξτρέμ, Νεμάνια Ράντονιτς, από την Μαρσέιγ στη Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού, ιστοσελίδα της Σερβίας κατέγραψε όλους τους Σέρβους που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στους "Αετούς της Λισαβόνας".
Πηγή: paok24.com
«Εκδικήθηκε την Μπενφίκα ο Ζίβκοβιτς»

Αυτοί είναι δέκα στον αριθμό, με έναν εξ αυτών να είναι φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, για τον οποίο σημειώνουν:

"Στη Σερβία, η Μπενφίκα αναφέρεται συχνά με αρνητική χροιά, ως ο σύλλογος που καταστρέφει την καριέρα των Σέρβων ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως αυτό δεν ισχύει και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι πιθανώς ο ποδοσφαιριστής που υπέφερε περισσότερο στην Πορτογαλία.

Σε αντίθεση με τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος σύντομα έφυγε όταν είδε ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση, ο Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε στην Μπενφίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνολικά, ήταν μέλος της ομάδας για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, όμως πέρασε ένα σημαντικό διάστημα ως εφεδρεία ή ως παίκτης που δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Του έδωσαν ευκαιρίες σποραδικά, οπότε τους εκδικήθηκε μόλις μετακόμισε στον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες που πέταξαν τους Πορτογάλους εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον δείχνει στην Ελλάδα όλη την ποιότητα του".

Διαβάστε ακόμη...