Η σύσκεψη με Σαββίδη και οι προτάσεις για αναβάθμιση!

Από sdna.gr: Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε ακόμη και η προοπτική να δημιουργηθεί ένα εξειδικευμένο κέντρο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
Πηγή: sdna.gr
Η σύσκεψη με Σαββίδη και οι προτάσεις για αναβάθμιση!

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε την ευκαιρία να τα πει εκτενώς και για αρκετή ώρα με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης, θέλοντας πρωτίστως να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη συμβολή τους την προηγούμενη περίοδο...

Η συζήτηση, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους καθηγητές Περικλή Παπαδόπουλο, Ιωάννη Γιγή, Κωνσταντίνο Δίτσιο, τον επικεφαλής γιατρό του αγωνιστικού τμήματος, Γιάννη Ράλλη, και τον συνεργάτη του, Θεοχάρη Κυριακίδη, τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει επιπλέον σε τεχνολογία και εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση τραυματισμών.

Επί τάπητος τέθηκε και η προοπτική δημιουργίας ενός εξειδικευμένου κέντρου με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση των υπαρχουσών ιατρικών εγκαταστάσεων στο προπονητικό του Συλλόγου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε ακόμη μια φορά πως επιθυμεί «ακόμη περισσότερα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προλαμβάνονται προβλήματα ή όταν αυτά προκύπτουν να αποκαθίστανται στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

Διαβάστε ακόμη...