Κανιέφσκι : “Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Γκροσίτσκι…”

Από sfina.gr:Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο έστω και... εκπρόθεσμο προκύπτει από τα πολωνικά ΜΜΕ, με αναφορά περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Καμίλ Γκροσίτσκι.
Πηγή: sfina.gr
Κανιέφσκι : “Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Γκροσίτσκι…”

Ο 33χρονος Πολωνός εξτρέμ μετά από μια σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και επίσημα χθες (21/8) ανακοινώθηκε από την Πογκόν, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα polsatsport.pl ο Δικέφαλος έδειξε ενδιαφέρον για τον αποκτήσει.

"Το καλοκαίρι υπήρχαν προτάσεις για τον Γκροσίτσκι από την Ντέρμπι Κάουντι, τον ΠΑΟΚ, τον ΑΠΟΕΛ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 33χρονος δεν πείστηκε για αυτές τις προτάσεις και περίμενε. Τον τελευταίο μήνα προπονείται ατομικά στη γενέτειρά του στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του. Τη στιγμή που μιλήσαμε με την Πογκόν διακόψαμε τις διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους. Για παράδειγμα, η Ρίζεσπορ και η Άδανα Ντέμιρσπορ, δύο ομάδες από την τουρκική Πρέμιερ Λιγκ, προσέγγισαν τον Καμίλ και προσέφεραν καλύτερα λεφτά από την Πογκόν, αλλά ο Καμίλ είχε βαρεθεί να περιφέρεται σε όλο τον κόσμο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του Καμίλ Γκροσίτσκι, Ντάνιελ Κανιέφσκι.

Ο Γκροσίτσκι έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, τη Γαλλική Λιγκ 1 και την Τουρκική Σούπερ Λιγκ. Την προηγούμενη σεζόν ήταν παίκτης της αγγλικής Γουέστ Μπρομ. Προηγουμένως έπαιξε σε Χαλ, Ρεν, Σίβασπορ, Γιαγκελόνια, Σιόν και Λέγκια Βαρσοβίας. Πέτυχε 17 γκολ στην εθνική Πολωνίας. Εμφανίστηκε στα τελικά του Euro 2012, 2016 και στο Μουντιάλ του 2018.

Διαβάστε ακόμη...