Στη λίστα και ο Ιντρίσι και η καραμπόλα με Κλάεσον

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πιέζεται για να βρει άμεσα λύση για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Χρήστος Τζόλης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη λίστα του σκάουτινγκ.
Πηγή: paok24.com
Στη λίστα και ο Ιντρίσι και η καραμπόλα με Κλάεσον

Για τους Βίκτορ Κλάεσον και Ζοάο Βίκτορ, διαβάσατε τις προηγούμενες ώρες στο PAOK24. Το οποίο αποκαλύπτει και την 3η περίπτωση, αυτή του Μαροκινού Ουσάμα Ιντρίσι που ανήκει στη Σεβίλλη.

Ο 25χρονός αριστερός εξτρέμ, με εξαιρετικές σεζόν σε Χρόνιγκεν και Άλκμααρ, ανάγκασε τη Σεβίλλη να δώσει 12 εκατ ευρώ για να τον αποκτήσει, τον Οκτώβριο του 2020.

Πρόλαβε να παίξει 10 παιχνίδια έχοντας δύο ασίστ, όμως τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στον Άγιαξ με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές.

Ο Λουτσέσκου άναψε πράσινο και για αυτόν, όμως ήδη η Σεβίλλη διαπραγματεύεται με την Κράσνονταρ για να τον δώσει εκεί.

Αυτό, αυτομάτως δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να αποκτηθεί ο Βίκτορ Κλάεσον από την ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Σουηδός προφανώς και αν λάβει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ ευρώ τον χρόνο για 3 χρόνια, δεν θα έχει πρόβλημα να αφήσει τα 1,2 της Κράσνονταρ που έχει εξασφαλισμένα μόνο για φέτος και απομένει η συμφωνία με τους Ρώσους.

Κάτι που θα συμβεί πιο εύκολα όταν – και άμα – ολοκληρωθούν οι επαφές των Ρώσων με την Σεβίλλη για τον Ουσάμα Ιντρίσι.

Διαβάστε ακόμη...