Συνδέονται και μέσω Τσόλακ

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ριέκα για τα Play Off του Conference League, με τις δύο ομάδες να έχουν εμπλακεί σε ουκ ολίγες μεταγραφικές ιστορίες τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: thessports.gr
Συνδέονται και μέσω Τσόλακ

Η πιο πρόσφατη εξ αυτών, ήταν αυτή του Αντόνιο Τσόλακ. Ο Δικέφαλος το καλοκαίρι του 2020 έψαχνε τον φορ που θα πλαισίωνε τον Κάρολ Σφιντέρσκι, μετά από την παραχώρηση του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο.

Ο Κροάτης φορ ήταν καταιγιστικός στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και αυτό έπεισε τον Δικέφαλο να βγάλει κάτι παραπάνω από τρία εκατομμύρια από τα ταμεία του, προκειμένου να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά o Τσόλακ δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει τα στάνταρ που είχε επιδείξει στην Κροατία και κατέγραψε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα 16 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ, πριν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Μάλμε, όπου και βρήκε τον εαυτό του.

Εκεί έχει πετύχει ήδη 12 γκολ και έχει ανοίξει από νωρίς την κουβέντα για την αγορά του από τον ΠΑΟΚ, θυμίζοντας τον φορ που «βομβάρδιζε» τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα της Ριέκα.

Στην πατρίδα του ο Τσόλακ είχε 90 συμμετοχές, 56 γκολ και 15 ασίστ με την φανέλα της Ριέκα, με τον Κροάτη να βλέπει πλέον τις δύο αμέσως προηγούμενες ομάδες του να «συγκρούονται» για μια θέση στους ομίλους του Conference League.

Για την ιστορία, οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν τις φανέλες και των δύο ομάδων ήταν ο Μάριν Λέοβατς αλλά και ο Γιόσιπ Μίσιτς, με τους δύο να αγωνίζονται πλέον στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε ακόμη...