«Η ρήτρα προς τον ΠΑΟΚ εκτοξεύει την τιμή για Πέλκα»

Από paok24.com:Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Πέλκα με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ δεν περνούν απαρατήρητες στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Πηγή: paok24.com
«Η ρήτρα προς τον ΠΑΟΚ εκτοξεύει την τιμή για Πέλκα»

Μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού εμφανίζονται να έχουν στα ραντάρ τους τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της τουρκικής ομάδας.

Μια από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Πέλκα φαίνεται να είναι η Λιόν. Με το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή να λήγει το 2013, οι Γάλλοι είναι δεδομένο πως θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσουν τη Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Λιόν προσφέρει στην τουρκική ομάδα, 8 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Πέλκα.

Όμως όπως φαίνεται η Φενερμπαχτσέ δεν είναι διατεθειμένη να πέσει κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται ότι αυτό να είναι το τελικό ποσό με το οποίο κοστολογεί τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι οι Τούρκοι θέτουν ένα διψήφιο ποσό για τον Πέλκα, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν να δώσουν το 20% στον ΠΑΟΚ, από την ρήτρα μεταπώλησης που είχε τεθεί για τη μετακίνηση του παίκτη στη Φενερμπαχτσέ.

Πλέον, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης περιμένουν την αντίδραση της Λιόν στα... παζάρια των Τούρκων, θεωρώντας ότι η απόφαση πρέπει να ληφθεί άμεσα, καθώς και η Ρουμπίν Καζάν καιροφυλακτεί για τον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...